ATTR-CMATTR-CMOm ATTR-CMSykdomsmekanismeVilltype ATTR-CMArvelig ATTR-CMMistenk ATTR-CMStill sikker diagnoseEkkoAkademietBehandlingOpplæringsmateriellMateriellVideoer

Meny

Lukk

Lanseringen av EkkoAkademiet har vist at det er stor interesse for deling av kunnskap om diagnostikk og utredning av sjeldne hjertesykdommer. Se foredragene fra møtet i Oslo 31. mai. Og følg med for mer nytt om ekko framover.

Meld deg på EkkoAkademiet

20. september blir det møte på Hotel Opus XVI i Bergen. Tema blir bildediagnostikk med ekko og nukleær scintigrafi. Kontakt kare[email protected] for informasjon. Påmelding åpner 7. august.

Meld deg på herLoading
Ekspertmøte på The Hub

To av våre fremste eksperter på kardial amyloidose i faglig samtale med programleder Kjetil Askeland fra «Hva feiler det deg?».

Se filmen herLoading
Få nyheter fra EkkoAkademiet

Snart kommer det flere videoer, foredrag, invervjuer og andre nyttige ressurser for kardiologer og andre med interesse for ekkokardiografi. Sørg for å holde deg oppdatert!

Registrer deg for nyhetsbrevLoading

Symposium fra EACVI 2023

Se foredragene fra symposiet 11. mai i Barcelona, som tar for seg røde flagg på ekko, beste praksis for ikke-invasiv diagnostikk og håndtering av pasienter.

Se filmen herLoading
Ekkokardiografi og utredning av ATTR-CM

Johnny Vegsundvåg forteller om hvilken rolle ekkokardiografiske undersøkelser kan ha utredning av transtyretin kardiomyopati.

Se filmen herLoading
Hvilke tegn på ekkokardiografi er det som gir mistanke om ATTR-CM?

Det finnes både kardiale og ikke-kardiale røde flagg som kan gi mistanke om hjerteamyloidose. Det er ofte på ekkokardiografi at man først får mistanken. Hør Johnny fortelle om hvilke tegn du skal se etter.

Se filmen herLoading

Utredning av ATTR-CM

I denne korte videoen deler Vegsundvåg sine kliniske erfaringer med hvorfor det er viktig å utrede transtyretin hjerteamyloidose.

Se filmen herLoading
Strainanalyser

Johnny Vegsundvåg forteller om strainanalyser ved ekkokardiografi, samt hvordan du kan forholde deg hvis pasientene også har atrieflimmer.

Se filmen herLoading
PP-VYN-NOR-0445 Juli 2023

Pfizer AS, Org.nr 915 213 596

Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Tlf.: +47 67 52 61 00


PP-BCP-NOR-0001 juni 2023

Copyright © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.

 
 

Du forlater nå PfizerPro.no
Nettstedet du kommer til er hverken eid eller kontrollert av Pfizer i Norge. Pfizer i Norge er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet du kommer til.
Kun for helsepersonell

Dette nettstedet er kun for helsepersonell.

Jeg bekrefter at jeg er helsepersonell som definert i legemiddelforskriften §13-1.

Ved å velge "nei" vil du komme til Pfizer.no som er åpen for allmenheten.

Ja Nei