Kun for helsepersonell

Søk 

Menu

Close

Logg innLogg ut
LegemiddelTerapiområdeUtforsk merUtforsk merMateriellVideo/podkastNyhetsbrevKontakt oss

Menu

Close

Om FragminOm FragminFragmin indikasjonHvordan virker FragminHvordan oppbevare FragminOmregning av FragminEffektstudie på pasienter med kreftPakninger, priser og refusjonMiljøinformasjon om FragminDosering og administreringDosering og administreringFragmin doseringFragmin injeksjonsteknikkSpesielle pasientgrupperBivirkninger og sikkerhetsinformasjonBivirkninger og sikkerhetsinformasjonFragmin bivirkningerFragmin sikkerhetsinformasjonOpplæringsmateriellOpplæringsmateriellMateriellVideo
Omregning av Fragmin

Dosering av Fragmin oppgis i antall IU (anti-Xa). Engangssprøytene er merket med styrke (antall IU anti-Xa pr ml) og volum. Det er derfor i mange tilfeller nødvendig å kunne regne om fra total i engangssprøytene (IU) til antall IU per ml.

Fragmin har lenge vært oppgitt på ulik måte i legenes og apotekenes datasystem, noe som kan ha ført til forveksling ved utlevering av Fragmin. Pfizer har vært i kontakt med Legemiddelverket og fått endret på dette slik at styrkeangivelsen på Fragmin nå framkommer likt hos leger og apotek.

Nedenfor er en tabell som viser engangssprøyten, dose per 1 ml sprøyte, og hvordan styrken er angitt på sprøytene og pakningene.

Referanse:Fragmin SPC
Om Fragmin Tabell for omregning av Fragmin

Her kan du laste ned omregningstabell for Fragmin

last ned
Preparatomtale
PP-FRA-NOR-0265 Mai 2023

Pfizer AS, Org.nr 915 213 596

Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo

Tlf.: +47 67 52 61 00


PP-BCP-NOR-0001 juni 2023

Copyright © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.

 
 

Du forlater nå PfizerPro.no
Nettstedet du kommer til er hverken eid eller kontrollert av Pfizer i Norge. Pfizer i Norge er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedet du kommer til.
Kun for helsepersonell

Dette nettstedet er kun for helsepersonell.

Jeg bekrefter at jeg er helsepersonell som definert i legemiddelforskriften §13-1.

Ved å velge "nei" vil du komme til Pfizer.no som er åpen for allmenheten.

Ja Nei